Waterpassen

Waterpassen is eenvoudig gezegd het meten van het verschil in hoogte. Vaak wordt landmeten vergeleken met waterpassen. Echter, er zijn belangrijke verschillen te vinden tussen deze twee werkzaamheden. Bij het waterpassen worden onderlinge hoogteverschillen gemeten en het verschil in hoogte met het vergelijkingsvlak. Bij landmeten worden hoeken en afstanden gemeten en kan de ligging van objecten ten opzichte van elkaar worden bepaald.

Boon Landmeten is uw specialist in landmeten en waterpassen

Op de eerste plaats heeft Boon Landmeten zich gespecialiseerd in landmeten. Echter, wij kunnen u ook uitstekend van dienst zijn met waterpassen. Meten is ons vak, of het nu om hoogte, diepte of lengte gaat. Wij kunnen u altijd van dienst zijn met de juiste service op het gebied van landmeten of waterpassen. Voor het landmeten en waterpassen maken wij uitsluitend gebruik van zeer betrouwbare technieken en werken wij met ervaren medewerkers.

Contact

Waterpassen is, net als landmeten, een werkzaamheid die zeer nauwkeurig en zorgvuldig uitgevoerd dient te worden. Wij vertellen u graag vrijblijvend wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van waterpassen en landmeten. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte. Bel naar 010-521 21 40, stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of maak gebruik van het online contactformulier. Wij zijn u graag van dienst met de meest uiteenlopende kwalitatief hoogwaardige services tegen een aantrekkelijk tarief.