Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Boon Landmeten kiest voor duurzaam ondernemen

Hier bij Boon Landmeten vinden wij maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) belangrijk. Wij stellen niet ons eigen belang voorop, maar denken ook aan anderen. Bij iedere bedrijfsbeslissing maken wij een afweging tussen de verschillende economische en maatschappelijke effecten hiervan. Aangezien wij ons veel op de weg bevinden, hebben wij gekozen voor duurzame auto’s. Hiermee rijden wij tot 50 kilometer volledig elektrisch – dus zonder uitstoot van CO2. Zo dragen wij ons steentje bij aan een beter milieu en zorgen we voor minimale vervuiling. Een gezonde en schone leefomgeving is belangrijk voor ons. Ook tijdens onze werkzaamheden op het gebied van landmeten, kiezen wij voor een (milieu)verantwoorde aanpak.

Uitgangspunten MVO

Wat is maatschappelijk verantwoord ondernemen, vraagt u zich af? Wij geven u een korte uitleg: MVO is een integrale visie op het ondernemerschap, waarbij het bedrijf (Boon Landmeten in dit geval) waarde creëert op economisch (profit), ecologisch (planet) en sociaal (people) gebied. MVO is verankerd in alle bedrijfsprocessen en dient meegenomen te worden in elke beslissing. Er wordt rekening gehouden met de belangen van betrokken personen, bedrijven en organisaties. Ook Boon Landmeten maakt elke beslissing weloverwogen. Dit vinden wij namelijk belangrijk en u hopelijk ook.

Wij ondernemen met oog voor mens en samenleving, dus maatschappelijk verantwoord. Wij denken na over beslissingen en de eventuele gevolgen daarvan. Dit om ons steentje bij te dragen aan een schoner milieu en een betere wereld.

Ook dat is Boon Landmeten.