Leidingregistratie

Leidingregistratie is een werkzaamheid waarbij leidingen en kabels op nauwkeurige wijze worden ingemeten in de beschikbare ruimte onder de grond. Niet alleen hebben we te maken met het inmeten van leidingen en kabels in steeds minder beschikbare grond, maar we kunnen het ook hebben over leidingregistratie in de vorm van het inmeten van bestaand leiding- en kabelwerk. Het is immers altijd belangrijk te weten waar kabels en leidingen geplaatst kunnen worden en waar deze zich al bevinden. Dit laatste is vooral bedoeld om vervelende ongemakken en ongevallen te voorkomen. Boon Landmeten biedt diensten aan in leidingregistratie. Wij kunnen nieuwe en bestaande kabels en leidingen inmeten en detecteren waar zich al leidingen en kabels bevinden zonder hiervoor proefsleuven te hoeven graven. De radartechniek is hiervoor uitstekend geschikt.

De leidingregistratie in kaart brengen

Wij hebben ons onder meer gespecialiseerd op het gebied van leidingregistratie. Het uitvoeren van diensten betreffende leidingregistratiebehoort dan ook tot ons vaste dienstenpakket en wij bieden deze services aan tegen een aantrekkelijke prijs. Uiteraard brengen wij de meetresultaten van de leidingregistratie duidelijk in kaart. Wij kunnen de gegevens voor u verwerken in het gewenste digitale formaat.

Contact

Wilt u meer informatie over leidingregistratie of heeft u interesse in onze diensten op het gebied van leidingregistratie? Bel dan naar 010-521 21 40, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of maak gebruik van het online contactformulier. Wij vertellen u graag meer op vrijblijvende basis. Uiteraard stellen we ook graag een vrijblijvende offerte voor u op.