Laserscannen

Wij meten objecten driedimensionaal

Laserscannen, of 3D-laserscannen, is een geavanceerde techniek die wordt toegepast bij metingen op driedimensionale lichamen. Denk hierbij aan zandophopingen, stortplaatsen, dijken en grondbanken. Met behulp van 3D-laserscannen kunnen wij metingen niet alleen razendsnel uitvoeren, maar ook met een precisie van millimeters. Hierdoor is het een zeer betrouwbare techniek, waar Boon Landmeten veel ervaring mee heeft. Wij handelen snel, maken duidelijke afspraken en hebben een betrouwbare service. U kunt ons voor elk soort project inschakelen, ongeacht de grootte.

Ook voor deformatiemetingen

Bij deformatiemetingen komt 3D-laserscannen ook uitstekend van pas. Boon Landmeten kan met deze techniek eenvoudig en snel vaststellen of er vervormingen plaatsvinden op hebben plaatsgevonden. Door onze ruime ervaring van deze techniek kunnen wij vakkundig handelen. Deformatiemetingen worden snel geleverd, op de millimeter nauwkeurig en in elk gewenst formaat. Bij Boon Landmeten vinden wij het belangrijk om al onze werkzaamheden in overleg te plegen met de opdrachtgever. Het vroegtijdig uitvoeren van deformatiemetingen voorkomt eventuele problemen, oplopende kosten en vertraging van uw project.

Contact

Bent u op zoek naar een professional op het gebied van 3D-laserscannen? Dan bent u bij Boon Landmeten aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring en kennis van laserscannen en kunnen betaalbare en snelle metingen uitvoeren bij elk gewenst project. Neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt mailen naar info@boon-landmeten.nl of gebruik maken van het contactformulier. 

Wilt u ons liever direct bereiken. Neem dan telefonisch contact met ons op. Dit kan via: 010-521 21 40

Boon Landmeten beschikt over: