Industriële metingen

Industriële metingen worden gemaakt voor het inmeten van bestaande productielijnen, inventariseren of herinrichten van beschikbare ruimte voor nieuwbouw, scheefstand van objecten bepalen, plaatsen van hoogtemerken in fabrieken, uitzetten van stramienmaten, zorgen voor een juiste leidingregistratie en het actualiseren en digitaliseren van terrein- en gebouwtekeningen. Boon Landmeten beschikt over een specialistisch en ervaren team op het gebied van industriële metingen. Wij investeren niet alleen in onze werknemers, maar ook in onze apparatuur en blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen ongeacht de grootte van het project is. Boon Landmeten de betrouwbare partner voor industriële metingen.

Industriële metingen met de hoogste nauwkeurigheid

Ons team van meetkundigen heeft jarenlange ervaring, zowel nationaal als internationaal. Wij verzorgen onder andere industriële metingen voor: staal / constructiebouw, offshore, windmolens, scheepsbouw en controle kritische aansluitingen. Grote zorgvuldigheid en de modernste technieken zorgen voor een uitstekend meetresultaat op maat. Boon Landmeten staat garant voor vakmanschap, kwaliteit en service.

Neem contact met ons op

Boon Landmeten is gespecialiseerd in industriële metingen. Doordat wij enkel met professionele werknemers en de beste apparatuur werken, kunnen wij u topkwaliteit verzekeren. Alle metingen worden vakkundig verricht en leveren accurate resultaten op. Samen met u bekijken wij welke methode het beste past bij uw project. Wij minimaliseren risico’s en daarmee de kosten. Neem voor een offerte of verdere vragen vrijblijvend contact met ons op.