Hoogtebepaling

Hoogtebepaling is eenvoudig gezegd het bepalen van de hoogte van een bepaald object. Bij kleinere objecten kunt u dan ook zelf aan de slag met een meetlint om te komen tot een goede hoogtebepaling. Denk hierbij aan het meten van de hoogte van een bureau, een stoel of een aanrecht. Echter, bij grote objecten is het lastiger om een hoogtebepaling uit te voeren. Denk hierbij aan onder meer kerktorens, flatgebouwen en andere bouwwerken.

Een nauwkeurige hoogtebepaling

In sommige gevallen kan het voldoende zijn om een ruwe hoogtebepaling uit te laten voeren. Hierbij wordt het resultaat uitgedrukt in een goed geschatte meting, maar niet in precieze afmetingen. Uiteraard is het ook vaak nodig een zeer nauwkeurige hoogtebepaling te laten uitvoeren. Voor het laten verrichten van een hoogtebepaling van grote objecten kunt u gebruik maken van de diensten van Boon Landmeten. Wij beschikken over de juiste technieken en alle kennis en vaardigheden om de hoogtebepaling zeer nauwkeurig uit te voeren.

Wilt u een hoogtebepaling laten uitvoeren?

Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij zijn hiervoor het professioneel landmeetkundig bureau. Voor meer informatie of advies over een hoogtebepaling kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel dan naar 010-521 21 40, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of maak gebruik van het online contactformulier. Uiteraard stellen wij op uw verzoek ook graag een vrijblijvende offerte voor u op.