Geo informatie

Geo informatie is de afkorting van geografische informatie. In de praktijk wordt over het algemeen altijd gesproken over geo informatie, dat een breed begrip is. Zo vallen GIS-data en CAD-data beiden onder de term geo informatie. Daarbij kan de term GIS-data weer worden opgesplitst in twee delen, namelijk de geothematische data en de geometrische data. Geo informatie wordt veelal gebruikt om antwoord te kunnen geven op vragen die een ruimtelijk component bezitten.

Met geo informatie vragen met een ruimtelijk component beantwoorden

Er zijn vragen die eenvoudigweg niet te beantwoorden zijn zonder de juiste geo informatie. Dit zijn vragen waarbij een ruimtelijk component betrokken is. Zo kan de juiste geo informatie vragen beantwoorden over hoe bereikbaar bepaalde punten zijn over de weg, over het spoor of bijvoorbeeld met de bus, maar geo informatie kan ook worden gebruikt om te bekijken wat het beste traject voor een nieuwe weg is. Wanneer u vragen met een ruimtelijk component beantwoord wilt hebben, dan kunt u een beroep doen op de diensten van Boon Landmeten.

Contact

Boon Landmeten is een landmeetkundig bureau dat zich onder meer gespecialiseerd heeft op het gebied van geo informatie. Wanneer u geo informatie nodig heeft om bepaalde vragen te beantwoorden, dan staan wij graag voor u klaar. U kunt vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie of advies. Bel dan naar 010-521 21 40 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Tevens kunt u gebruik maken van het online contactformulier, ook voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte.