Driehoeksmeting

Een driehoeksmeting kunt u eenvoudig zelf uitvoeren wanneer het gaat om een kleine oppervlakte of object. Uiteraard is het wel nodig om over de juiste kennis te beschikken om een goede driehoeksmeting uit te kunnen voeren. Wanneer u niet over de juiste vaardigheden beschikt, of de oppervlakte is te groot, om zelf een driehoeksmeting uit te kunnen voeren, dan kunt u gebruik maken van de diensten van Boon Landmeten, uw professional in landmeetkunde.

Wat is een driehoeksmeting eigenlijk?

De driehoeksmeting is een meting waarbij de eigenschap van een driehoek een grote rol speelt. Hierbij hebben wij het over de eigenschap dat de driehoek volledig is bepaald wanneer er een zijde en de aanliggende hoeken kennen. U kunt zelf eens proberen een driehoeksmeting uit te voeren om het principe te leren kennen. Wanneer u een lijn tekent, en u noemt het ene uiteinde punt A en het andere punt B, dan kunt u door middel van de driehoeksmeting precies aantonen waar punt C zich dan zou moeten bevinden.

Contact

Het uitvoeren van een driehoeksmeting is niet eenvoudig wanneer het om een groot oppervlak gaat. Wij beschikken over de juiste technieken om een driehoeksmeting op zeer grote schaal uit te kunnen voeren. Wij vertellen u hier graag meer over. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of door het online contactformulier in te vullen. Wij nemen dan op korte termijn contact met u op. Liever direct contact? Bel dan naar 010-521 21 40. Wij staan u graag te woord.