Afstandsbepaling

Afstandsbepaling is het vaststellen van een afstand in bepaalde lengtematen tussen twee vooraf aangegeven punten. Zo doet u zelf aan afstandsbepaling wanneer u de afstand meet tussen uw tafel en de muur, tussen de beide zijden van uw garage of bijvoorbeeld tussen twee planken in de keuken. Bij dit soort zaken is het dan ook vrij eenvoudig om de afstandsbepaling zelf uit te voeren met behulp van een meetlint.

Afstandsbepaling op grotere schaal

Wanneer er een afstandsbepaling moet worden uitgevoerd op grotere schaal, bijvoorbeeld tussen twee objecten in verschillende steden, dan wordt het aanzienlijk lastiger om dit zelf tot op de lengtemaat nauwkeurig te doen. U kunt dan de afstandsbepaling overlaten aan de professionals van Boon Landmeten. Wij hebben ons gespecialiseerd in het uitvoeren van de meest uiteenlopende landmeetkundige berekeningen en kunnen u dan ook uitstekend van dienst zijn met een zeer nauwkeurige afstandsbepaling.

Contact

Is het nodig een afstandsbepaling uit te laten voeren en heeft u hiervoor een ervaren specialist nodig? Dan bent u van harte welkom bij Boon Landmeten. Wij voeren de afstandsbepaling graag voor u uit tegen een aantrekkelijk tarief. Wilt u meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of door het online contactformulier in te vullen. Er wordt dan op korte termijn contact met u opgenomen. Voor direct contact kunt u ook bellen naar 010-521 21 40. Wij staan u graag te woord.